Publicerad den

Välj rätt tapet till hemmet

Det finns få saker som kan pigga upp ditt hem lika snabbt och enkelt som ett par nya tapeter gör. Tapeter passar lika bra i sovrum som i hall och vardagsrum och finns i alla möjliga färger och designer. Genom att välja rätt tapet för just dig kan du således skapa ett hem som känns personligt och som matchar din egen stil.

Letar du efter tapet till vardagsrum finns det mängder med bra alternativ att välja mellan. Det som är roligt med att tapetsera om i vardagsrummet är att du får möjlighet att låta fantasin flöda och vara mer modig i ditt färgval. I sovrum vill man kanske ha det mer neutralt och rofyllt, men i det här rummet kan du skapa en alldeles unik atmosfär med en riktig WOW-effekt.

Bästa tipsen för nya tapeter till vardagsrummet

Vardagsrummet är en social plats där du spenderar tid tillsammans med vänner, familj eller partner. Därför kan du med fördel satsa på färger som skapar ett ombonat rum. Här rekommenderar vi varmare toner och tapeter med stora mönster (om det faller dig i smaken). Vill du skapa en lyxig känsla kan du välja en variant med blanka detaljer och i mörkare kulörer. De blanka detaljerna kommer dessutom att få ditt hem att kännas lite extra exklusivt när de träffas av solljuset.