Publicerad den

Besök världens bästa vinland

Är du en riktig vinfantast som dessutom älskar att resa och upptäcka nya platser i världen? Då kan en resa till ett av de bästa vinländerna vara något som passar dig. När man hör ordet vin är det lätt att enbart associera drycken med vingårdarna i Italien, men sanningen är att det finns många andra länder som ligger i (nästan) samma klass.

Har du tröttnat på de vanliga charterresorna till sol och bad kan en vinresa vara något som passar dig istället. Naturligtvis kan du även vända dig till https://vinoteket.se/ som erbjuder hemleverans av viner från hela världen. Detta är ett bra substitut för dig som inte har råd eller möjlighet att göra en längre resa, just eftersom Vinotekets utbud är så stort.

Topp 5 länder för vinälskare

Vad är det då för länder som du bör besöka om du är intresserad av att testa på några av världens bästa viner? Vi har rannsakat vinexperternas topplistor och plockat ut fem länder som är ett garanterat bra val för dig som vill dricka gott vin, besöka fantastiska vingårdar eller som bara vill testa bra viner från ett annat land.

1. Italien

2. Frankrike

3. Spanien

4. Sydafrika

5. Argentina